Kaarten en gidsen > Reisgidsen > Culinaire reisgidsen > Azië > Nabije Oosten en Centraal-Azië > Turkije > De Bijbel van de Turkse Keuken | Hale Amus

De Bijbel van de Turkse Keuken | Hale Amus

Van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav

34,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
De Bijbel van de Turkse Keuken | Hale Amus
Regio
Uitgavedatum 2022
Gewicht1,22 kg
Uitgever

ISBN

9789048864324

Pagina aantal

496

Auteursnaam

Hale Amus (Carrera Culinair)

Formaat

217 x 162 x 45 mm, hardback

Categorie
2022 | 1,22 kg | Overamstel | 9789048864324 | 496 | Hale Amus (Carrera Culinair) | 217 x 162 x 45 mm, hardback
Extra titelinformatie

Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije.

De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd.