Kaarten en gidsen > Reisgidsen > Culinaire reisgidsen > Azië > Nabije Oosten en Centraal-Azië > Turkije > De Bijbel van de Turkse Keuken | Hale Amus
De Bijbel van de Turkse Keuken | Hale Amus
Van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav
€34,95
direct leverbaar!
- Zeer ruim assortiment
- Verzending 1-2 werkdagen
- Niet tevreden, geld terug
- Ruilen binnen 14 dagen
Titelspecificaties
2022 | 1,22 kg | Overamstel
| 9789048864324
| 496
| Hale Amus (Carrera Culinair)
| 217 x 162 x 45 mm, hardback
Extra titelinformatie
Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije.
De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd.
Andere producten uit dezelfde regio