€24,50
niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn
- Zeer ruim assortiment
- Verzending 1-2 werkdagen
- Niet tevreden, geld terug
- Ruilen binnen 14 dagen
Puglia, de nog ongerepte regio in de hak van Italië. Gastronomie, tradities en cultuur zijn daar nauw verweven met elkaar. De historische invloeden van de Grieken en Arabieren zijn niet alleen terug te vinden in de cultuur en architectuur, maar ook in de traditionele keuken.Dit boek neemt je mee naar het pure Puglia. Een ontdekkingstocht langs de leukste dorpjes en de mooiste plekjes. Je leert de traditionele keuken en gerechten echt kennen. Hoe wordt burrata gemaakt? Waar koop ik het pane pugliese, het brood uit Puglia en foccacia? Op welke dag is er markt en waar? Waar kan ik Pugliese wijn proeven? In dit boek geeft Hetty de Vogel antwoord op al deze vragen én meer. Olijfbomen, zilvergroene balderen, velden vol klaprozen, kleine schilderachtige dorpjes en de ongerepte kustlijn. Ontdek Puglia met de auto, op de fiets of wandelend door de natuurparken, slenterend door de dorpen en prachtige steden, bezoek masserias of geniet van de stranden en helderblauwe zee. Kortom; ontdek de smaken, kleuren en geuren van Puglia en krijg het Puglia gevoel. Buon viaggio... e buon appetito! * Praktische gids over de steeds populairder wordende regio Puglia * Boordevol praktische tips, prachtige routes en geheime adresjes. Hetty de Vogel heeft 13 jaar in Italië gewerkt en gewoond, spreekt vloeiend Italiaans en heeft zich de Italiaanse cultuur en gewoontes eigengemaakt. Met haar eigen bedrijf S.O.G.N.O. geeft Hetty bekendheid aan en promoot zij de eno-gastronomische cultuur en tradities van het unieke en authentieke PUGLIA