Rendang | Maureen Tan

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch

32,95

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Rendang | Maureen Tan
Regio
Uitgavedatum 2024
Uitgever

ISBN

9789048871292

Pagina aantal

184

Auteursnaam

Maureen Tan

Formaat

256 x 199 x 22 mm

Categorie
2024 | Carrera | 9789048871292 | 184 | Maureen Tan | 256 x 199 x 22 mm
Extra titelinformatie

Wereldwijd gezien is Rendang een van de bekendste gerechten uit de Indonesische keuken. Op West-Sumatra, waar Rendang oorspronkelijk vandaan komt, is het echter geen gerecht, maar een bereidingswijze waarvan de verschillende stadia - van natte curry tot aan gekaramelliseerd en volledig ingekookt - eindeloos veel fantastische gerechten opleveren. Daarover gaat dit boek.

In Rendang vind je traditionele, regionale stoofgerechten zoals ze bereid worden op Sumatra en mijn eigen recepten, met ingrediënten die ik graag gebruik. Denk aan de traditionele rendang daging, met rundvlees, maar ook allerlei andere stoofgerechten met vlees. Of een vegetarische rendang, met aardappels, jackfruit, krokant gebakken cassave, bonen, tofu, tempé en allerlei verschillende soorten groenten. Maar ook vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en orgaanvlees worden gebruikt - zo lang het eindresultaat maar echt héél lekker is.